به گزارش مشرق، وحید اشتری که با حکمی مستدل و منطقی روبرو شده بود، چاره ای ندید که طی یک برنامه ریزی حساب شده روایت خود را از حکم به خورد افکار عمومی بدهد لذا اول سه روز اذهان را با روایت خود آماده کرد و سپس حکم کاملش را منتشر کرد. او با اصطلاحاتی مانند «بیانیه سیاسی»، «سرمقاله روزنامه صبح صادق» و «ادبیات سایت مشرق» و انتشار بخش های گزینش شده از حکم و حتی مواردی که اصلا در حکم نیست، اذهان مخاطبین خود را آماده کرد تا کلیت محکومیتش را زیر سوال ببرد.

خوب است بعنوان مشت نمونه خروار چند مصداق از فریب رسانه ای او را توضیح دهیم .

او چند نقطه ضعف مثل «تمسخر سایت رهبری» را برجسته و تکرار کرده بود تا اصل جرم هایش مثل تقابل با بیان رهبری را به حاشیه ببرد. حکم توضیح داده که رهبری در یک سخنرانی گفته‌اند امروز نوبت سپاه است که بر آن لجن پراکنی کنند و اشتری در ادامه توییت زده «لجن را پاک کنید تا لجن پراکنی نشود» و در ادامه گفته «چند خط بیشتر در مورد لجن مالی و سپاه»؛ قضیه این است که مقام معظم رهبری پس از تهمت‌های مرتبط با فساد سیستماتیک در سپاه که اشتری یکی از اصلی‌ترین افراد در آن ادعاها بوده است، در سخنانی از سپاه دفاع نموده و این تهمت‌ها را لجن پراکنی خوانده بودند.

سپس اشتری که خود متهم به این لجن پراکنی و مخاطب این بیانات بود، به بیان رهبری تعریض زده و عملا خود را مقابل رهبری قرار داده است. اما حالا او سعی نموده تا با استفاده از عبارت قبلی موضوع را به سایت رهبری تقلیل دهد.

نکته مهم اصلی دیگر این است که او در توییت های خود همه محکومیت خود را ناشی از به اصطلاح افشاگری درباره قالیباف و سیسمونی نسبت داده بود تا خود را مظلوم جلوه دهد حال اینکه در حکم وی هیچ‌جا سخن از سفر و افشای سیسمونی و... نیست.

بعنوان مثالی دیگر او دلیل محکومیتش را افشاگری درباره خیریه آقای طائب اعلام می‌کند در حالیکه در حکم تصریح شده که این خیریه متعلق به سپاه است و اشتری سندی برای تعلق او ارایه نکرده است. یا مثلاً او هشتگ مجلس انقلابی را مسخره کرده است در حالیکه در حکم غیر از اینکه سندی برای اثبات ادعاها ارایه نشده، گفته شده فعل رییس مجلس را نمی شود به کلیت مجلس نسبت داد.

 اما اتهامات اصلی او در حکم چیست؟ اولین علت محکومیت وی متهم نمودن فساد سیستماتیک در سپاه پاسداران، تهمت به فرماندهان سپاه ، اتهام به شورای نگهبان برای مهندسی انتخابات و تخریب شخصیت‌های کشوری و نهادهای انقلابی از جمله اتهامات اوست که موجب شده تا دادگاه علیه وی حکم بدهد. آیا این ها جرایم کوچکی است؟ آیا بی بی سی و ایران اینترنشنال هم کاری از این دست را انجام می دهند؟

نکته مهم دیگر آن است که طبق اطلاعیه دادگستری تهران و طبق آنچه در حکم آمده، به او فرصت داده شده تا در دادگاه حاضر شود و برای اتهاماتی که شرح آن در دادگاه آمده سند ارائه کند. اما او اساسا برای دفاع حضور نیافته است. یعنی به جای آنکه برای حرف‌های خود سندی داشته باشد، آنها را بصورت گزینشی یکسره کف توییتر ریخته است، چرا؟ چون سندی برای ادعاهایش ندارد و مجبور است با بازی رسانه ای و بسیج کردن نیروهای حزب الهی، خود را برهاند. حال سوال این است که این چگونه بسیجی بودنی است که نه دادگاه را قبول دارد و نه اخلاق و شرع را که حاضر باشد برای تهمت‌هایش، سندی ارائه کند؟

خلاصه اینکه اشتری نمی‌تواند برای تهمت‌های خود سندی ارائه کند و مجبور است با فریب رسانه ای بازی جدیدی را شروع کند اما اگر همان نیروهای حزب الهی واقعا تمام حکم را مطالعه کنند خواهند فهمید که فارغ از برخی نقاط ضعف کوچک، متن نوشته اتفاقا به مانند تمامی احکام معمول دادگاه های کشور است و نباید مرعوب جوسازی رسانه‌ای او شد.