وی با مقایسه دولت فعلی با دولت قبل گفت: رئیسی از هرگونه تنش سیاسی در داخل مردم و ایجاد قطب‌های مختلف سیاسی و پرخاشگری‌های سیاسی به منتقدان دولت و مخالفان دولت جدا پرهیز کرده است. از این جهت در یک‌سال گذشته فضای کشور آرام بوده است و در آینده هم با روحیات شخصی رییس‌جمهور همین‌طور خواهد بود.
ایمانی با تاکید بر اینکه در گذشته شاهد پرخاشگری نسبت‌به منتقدان دولت بودیم، گفت: درحال‌حاضر شاهد چنین رویکردی نیستیم. در یک سال گذشته حتی منتقدان دولت هم توانستند به‌سادگی حرف‌های خود را بزنند و نکات خود را مطرح کنند و دولت هیچگاه در فضای پاسخگویی و توهین به آن‌ها حاضر نشده است.
این کارشناس مسائل سیاسی افزود: در دولت گذشته متاسفانه برجام همه چیز کشور شده بود و در دولت فعلی تلاش شده است در عین اینکه مذاکرات ادامه یابد اما این مساله به‌گونه‌ای نشود که مساله حیات و ممات ملت تلقی شود.
ایمانی با تفکیک بحث مردمی بودن دولت به چند مورد گفت: دولت فعلی و شخص آقای رییس‌جمهور انگیزه و تمایل دارند که برای خدمت به مردم به صحنه بیایند و این موضوع نمایشی نیست.
وی ادامه داد: در دولت قبل شاهد نقطه مقابل این موضوع بودیم؛ یک بحث همین انگیزه و تمایل دولت به خدمت به مردم است که این موضوع با حضور مسوولان در کنار مردم قابل رویت است.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه حرکت‌های دولت اعتمادی را بین مردم ایجاد کرده است و باور دارند که دولت از خودشان است، گفت: مردم انگیزه‌های دولت را به‌خوبی ادراک می‌کنند و می‌توانند بفهمند که دولت به‌خوبی قصد خدمت دارد. این انگیزه را دارد و خود این در بازسازی اعتماد عمومی موثر است. 
ایمانی خاطرنشان کرد: نکته سوم این است که مردمی بودن به اینکه مسوولان و رییس‌جمهور در دورافتاده‌ترین نقاط حاضر شوند خلاصه نمی‌شود و اصل مردمی بودن دولت و کارکردن برای اقشار مستضعف در عملکرد دولت عموما در حوزه اقتصاد است؛ اگر این اتفاق نیفتد، حتی اگر دولت هر روز در استان‌های مختلف حضور پیدا کند اثر چندانی ندارد، بلکه به‌تدریج به عکس خود بدل خواهد شد.
این کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: به دولتمردان باید همواره گوشزد کرد که اقدامات حضوری در شهرستان‌ها و روستاها بسیار مفید و لازم است اما این‌ها بخشی از معنای مردمی‌بودن دولت است؛ مردمی بودن دولت باید به این نتیجه منجر شود که مردم تغییراتی در زندگی و سفره و معیشت خود ببینند.
وی گفت: مردم باید برای لمس مردمی بودن دولت تغییر در امید و آینده را شاهد باشند؛ اگر این تغییرات را نبینند تمام اقدامات یا بی‌اثر می‌شوند یا به اثر عکس خود تبدیل می‌شود. مردم با درنظرگرفتن این موارد دولت را قضاوت می‌کنند.