وی افزود: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی و درخواست وزارت بهداشت وقت، بودجه ۲ میلیارد دلاری برای کل تجهیزات پزشکی و دارو در نظر گرفته شد که در مقایسه با سال ۹۷، دو میلیارد دلار کمتر بود. این اتفاق سبب شد با توجه به تامین برخی داروها با ارز نیمایی و خارج شدن آنها از فهرست بیمه، افزایش قیمت دارو رقم خورد.
۳۰.۱ درصد میانگین افزایش قیمت دارو در سال گذشته
دارایی با اشاره به اینکه افزایش چند برابری قیمت دارو موردی بوده و میانگین تورم سبد کلی داروها از تورم در بخشهای دیگر کمتر است، ادامه داد: میانگین افزایش قیمت دارو در سال ۱۳۹۹، ۴۳.۱ درصد و در سال گذشته ۳۰.۱ درصد بوده است که از این میزان ۱۸.۸ درصد مربوط به ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ و ۱۱.۳ درصد مربوط به شش ماهه دوم است.
افزایش چشمگیر قاچاق معکوس دارو در سال گذشته
معاون وزیر بهداشت همچنین به قاچاق معکوس دارو در کشور اشاره کرد و با تاکید بر اینکه علت اصلی قاچاق معکوس دارو نرخ ارزان آن در کشور است، گفت: سال گذشته قاچاق معکوس دارو به شدت افزایش پیدا کرد. اگرچه اعداد دقیق قاچاق معکوس دارو از کشور جمعبندی نشده، اما این ارقام قابل توجه و چشمگیر هستند. البته عوامل نشت دارو به خارج از شبکه به صورت مستمر رصد و به مراجع قضایی معرفی میشوند.
فعلا تغییری در ارز دارو ایجاد نشده است
اصلاح ساختار ارز دارو، طوری خواهد بود که افزایش قیمت رخ ندهد
وی همچنین در پاسخ به سوال ایسنا درباره احتمال تغییر در ارز دارو، با تاکید براینکه فعلا تغییری در اختصاص ارز دارو رخ نداده است، گفت: اصلاح ساختار اختصاص ارز بهگونهای خواهد شد که افزایش قیمت و کمبود دارویی رخ ندهد.
اصلاح قیمتگذاری دارو با اصلاح فرایند تخصیص ارز
وی با تاکید براینکه این فرایند، حذف ارز دارو نیست بلکه اصلاح فرایند اختصاص ارز به حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است، گفت: با اصلاح فرایند تخصیص ارز، قیمتگذاری هم اصلاح خواهد شد و تردیدی در این مسئله وجود ندارد. اما تغییر در این فرایند بهگونهای خواهد بود که افزایش قیمت، متوجه مردم نباشد.
دارایی تاکید کرد: این اصلاح قیمتها با همکاری وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه و بیمهها صورت خواهد گرفت و افزایش قیمت دارو برای تولیدکننده انجام میشود، اما اختلاف قیمت یارانه (مابهالتفاوت ارز ترجیحی به ارز نیمایی) به بیمهها پرداخت میشود که مردم هنگام خرید دارو با افزایش قیمت مواجه نشوند.
وضعیت دارو و تجهیزات پزشکی در بودجه ۱۴۰۱
دارایی همچنین در ارزیابی از وضعیت بودجه دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۱ به ایسنا گفت: مصوبات بودجه ۱۴۰۱ مثبت ارزیابی میشود البته به شرطی که با مشارکت سازمان برنامه و بودجه، شرکتهای بیمه و وزارت بهداشت به خوبی اجرا شود. دارو و تجهیزات پزشکی یک حوزه فرابخشی است و این همکاری میتواند منجر به رقم خوردن شرایط بهتر در صنعت دارویی کشور شود.
افزایش تا ۴برابری حمایت از هزینههای بیماران خاص و صعبالعلاج؛ امسال
رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هزار بیمار خاص و صعبالعلاج در کشور داریم، تصریح کرد: امسال حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج در بودجه ۳ تا ۴ برابر افزایش پیدا کرده و میتوانیم به پوشش مناسب برای کاهش فرانشیز و پرداخت از جیب بیماران امیدوار باشیم.
تلفن : 44171391

ارائه خدمات شبانه روزی و 24 ساعته برای ساکنین منطقه خیابان حبیب اللهی
قالیشویی فرشته محدوده خیابان حبیب اللهی شامل سرویس رایگان برای مردم عزیز این محدوده می باشد . اهالی منطقه خیابان حبیب اللهی از این پس می توانند با یک تماس تمامی فرش ها و مبلی های خود را بشویند
با ویژگی های قالیشویی فرشته آشنا بشوید :
شستشوی سریع و تمیز فرش در محدوده خیابان حبیب اللهی
قیمت های تکرار نشدنی در تمام فصول برای قالیشویی محدوده خیابان حبیب اللهی
استفاده از کارکنان دوره دیده و با تجریه قالیشویی
تخصصی ویژه برای شستشوی قالی گل ابریشم و ابریشم با تضمین کیفیت
اجرای رفو و مرمت فرش های کهنه در صورت درخواست مشتری
بهره بردن از مواد شوینده کاملا استاندارد و بدون حساسیت
امکان پیگیری آنلاین فرش در قالیشویی فرشته از لحظه دریافت تا تحویل

قالیشویی فرشته بهترین قالیشویی در استان تهران آماده ارائه خدمات به شما همشهریان عزیز می باشد
کافی است فقط با ما تماس بگیرید و یا درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال نمایید

شتشوی مبلمان و تخت
خشکشویی فرشته با سالها تجربه ، مبلمان ، تخت و میزهای شما را در محل شما با دستگاه های پیشرفته شستشو می دهد. مبلمان خانه از مهمترین دکوراسیون های منزل محسوب می شوند . در شستشوی آنها دقت نمایید. مبلمان خود را حتما به خشکشویی بسپارید.