مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان دارویی به پایگاه خبری الف گفت: مدیران دستگاهها باید بدون هرگونه تعصب نسبت به فرایندها از نوآوران حمایت کنند،
هاله حامدی فر گفت:با نظام اداری کند و ناکارآمد نمی توان اهداف بلندی همچون ایجاد اشتغال یا توسعه اقتصاد دانش بنیان را محقق کرد.
وی درباره ضرورت پارک های علم و فناوری و فعالیت آنها گفت:در برخی استانها چندین پارک علم و فناوری وجود دارد که باید مرکزی در این زمینه وجود داشته باشد تا با ایجاد سازوکاری در نوع مدیریت، توانایی جذب امکانات و توزیع عادلانه آن را داشته باشد .
وی افزود : همچنین ضروری است که صندوق نوآوری از شرکتهای دانش بنیان حمایت کند.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان دارویی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تسهیل در صدور مجوزها و تخصیص فضای مناسب به شرکتهای دانش بنیان به چه طریقی امکان پذیر خواهد بود
گفت:اقتضای عدالت، تقسیم بودجه و امکانات به شکل عادلانه است و بر این اساس، آمایش سرزمینی می بایست محور عمل قرار گیرد.
حامدی ادامه داد: مبنا برای توزیع امکانات و ظرفیتها و تخصیص بودجه عادلانه ، سند آمایش سرزمینی است و اگر هم سند آمایش سرزمینی نقص دارد، ضروری است که این نقص برطرف شود.
وی افزود: از سوی دیگر عدم وجود اختیارات و انگیزه لازم در بین مدیران برای کمک به شرکتها موضوع بسیار مهمی است که باید رفع شود.
حامدی فر تصریح کرد: عدم تامین منابع مالی و صدور مجوز ها و نداشتن مکان مناسب، عدم بهره گیری از محصولات تولیدی شرکت های دانش بنیان و امکان صادرات محصولات از اهم این مشکلات است.
وی تاکید کرد:شرکت های دانش بنیان به علت چابک بودن و تحلیل درستی که از بازار دارند بسیار کارآمد می باشند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان دارویی، خودکفایی ناشی از تلاش شرکتهای دانش بنیان را یک مبارزه واقعی با تحریم دانست و افزود: هر چند که در حوزه فناوری مرزها معنا ندارند و کمتر پیش می آید که یک فرد و یا یک کشور فناوری را به طور کامل در اختیار داشته باشد گفت: چه بسا برخی از قطعات یک محصول را می بایست از سایر کشورها تأمین کرد که این مهم نیز این نیازمند وجود ارتباط با سایر کشورها است.
حامدی فر بیان کرد: بر همین اساس، پرتوان شدن شرکتهای دانش بنیان درکمرنگ کردن تحریمها و ایجاد ارتباطات متقابل بسیار حائز اهمیت می باشد.
وی اذعان کرد: با توجه به اینکه دنیا از منظر اقتصادی و صنعتی وارد انقلاب چهارم صنعتی شده است، ایران در این برهه حساس اقتصادی و صنعتی دچار عقب ماندگی شده و باید به همت کسب و کارهای نو که صنعت و نوآوری را درهم می آمیز ند، این شکاف عمیق را از بین ببریم.
حامدی فر ،ضریب دانش پایگی اقتصاد در دنیا را بسیار پیشرفته دانست و گفت: در حال حاضر با شکل جدیدی از اقتصاد مواجه هستیم که زیرساختهای ظهور آن در کشور آماده نیست؛ برای ایجاد بسترهای الزام، باید بین دو بخش تولید و نوآوری تعامل و پیوند ایجاد کنیم.
وی خاطرنشان کرد:در این راستا از ارتباط با نیروهای ایرانی متخصص مشغول به تحصیل یا کار در خارج از کشور نباید غافل شد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان دارویی اظهار کرد: ایده های نو، قابلیت تجاری بودن ایده و رقابت پذیر بودن از جمله ویژگی های اساسی کسب و کارهای دانش بنیان می باشد که باید به آن توجه شود.
وی افزود: ایده پردازی مقدمه فرایند نوآوری و تولید ایده های جدید یک منبع مهم نوآوری در داخل هر سازمان می باشد.
حامدی فر تصریح کرد: از آنجا که به بازار رساندن یک محصول تضمین کننده موفقیت و بقای سازمانها است، تجاری سازی به عنوان یک عامل حیاتی فرایند تبدیل فناوری به محصولات موفق اقتصادی مطرح می شود.
وی افزود: به طور کلی آموزش و منابع انسانی، نظام ابداعات و اختراعات، زیر ساختهای اطلاعات و نظامهای اقتصادی و نهادی،محورهای اثر گذار بر رشد اقتصادی از منظر اقتصاد دانش بنیان هستند.
به گفته حامدی فر ، بهره گیری از توان شرکتهای دانش بنیان باید در سطوح تکنولوژ یکی خاص ی متمرکز شود که بر همین اساس نیز ایجاد شرکتهای دانش بنیان در راستای اولویتها و نیازهای جامعه است و می بایست این شرکتها فعالیت خود را در این زمینه ها متمرکز نمایند.
وی افزود: همچنین اثرگذاری و نقش آفرینی بیشتر شرکتهای دانش بنیان در گرو ارزش آفرینی از طر یق رسوخ فناوری در صنعت، تمرکز بر مسائل ملی و در نهایت توسعه صادرات است.
حامدی فر تاکید کرد: بهره گیری از شرکتهای دانش بنیان می بایست بر مبنای زیست بوم علمی و فناوری هر جامعه شکل گیرد و نیز توازن درستی در تقسیم توان و ظرفیتها ایجاد شود.
وی خاطرنشان کرد : تدوین استانداردهای ملی، بهره گیری از ظرفیتهای شرکتهای دانش بنیان و فناور دارای گواهینامه انطباق به منظور تقویت استانداردهای ملی و تقویت ارتباط ذی نفعان زیست بوم نوآوری و شبکه سازی برای ارتقای سطح استانداردهای ملی در حوزه های فناوریهای نوین و روزآمد حائز اهمیت می باشد.
تلفن : 22147704
ارائه خدمات شبانه روزی و 24 ساعته برای ساکنین منطقه مبارک آباد
قالیشویی فرشته محدوده مبارک آباد شامل سرویس رایگان برای مردم عزیز این محدوده می باشد . اهالی منطقه مبارک آباد از این پس می توانند با یک تماس تمامی فرش ها و مبلی های خود را بشویند
با ویژگی های قالیشویی فرشته آشنا بشوید :
شستشوی سریع و تمیز فرش در محدوده مبارک آباد
قیمت های تکرار نشدنی در تمام فصول برای قالیشویی محدوده مبارک آباد
استفاده از کارکنان دوره دیده و با تجریه قالیشویی
تخصصی ویژه برای شستشوی قالی گل ابریشم و ابریشم با تضمین کیفیت
اجرای رفو و مرمت فرش های کهنه در صورت درخواست مشتری
بهره بردن از مواد شوینده کاملا استاندارد و بدون حساسیت
امکان پیگیری آنلاین فرش در قالیشویی فرشته از لحظه دریافت تا تحویل
قالیشویی فرشته بهترین قالیشویی در استان تهران آماده ارائه خدمات به شما همشهریان عزیز می باشد
کافی است فقط با ما تماس بگیرید و یا درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال نمایید
شتشوی مبلمان و تخت
خشکشویی فرشته با سالها تجربه ، مبلمان ، تخت و میزهای شما را در محل شما با دستگاه های پیشرفته شستشو می دهد. مبلمان خانه از مهمترین دکوراسیون های منزل محسوب می شوند . در شستشوی آنها دقت نمایید. مبلمان خود را حتما به خشکشویی بسپارید.