دولت سیزدهم طی یک‌سال خدمتگزاری خود با تجمعات و اعتراضات متعدد اقشار مختلف مواجه بوده‌ است که خواستار رسیدگی به مطالبات متراکم خود بوده‌اند از تجمعات معلمان گرفته تا کارگران و بازنشستگان و حتی دانش‌آموزان پای کنکور و دولت سعی کرده‌ است در حد توان برای رفع مشکلات آنان اقدام نماید اما شگفتا که ردپایی از هیچ‌یک از این به‌اصطلاح سلبریتی ها در دفاع از آن تجمعات دیده نشد همچنین در این‌گونه تجمعات نشانه‌ای از مغایرت با فرهنگ ایرانی نظیر اغتشاش و تخریب وجود نداشت.

 
به گزارش فارس، محمود فرشیدی دبیرکل کانون تربیت اسلامی در یادداشتی نوشت: مردم ایران فتنه‌ای دیگر را طی روزهای گذشته خنثی کردند و با هوشیاری و حضور شکوه‌مند، اقدامات اغتشاشگران اخیر را محکوم نمودند اما در راستای جهاد تبیین ضرورت دارد به شبهاتی که در آن فضا القاء شد، پاسخ داده شود.

شبهه نخست آن که از اظهارنظرهای برخی افراد دلسوز چنین استنباط می‌شود که تا حدودی تحت تأثیر تبلیغات دشمن قرار گرفته‌اند و دلسوزانه نیروهای خودی و پلیس و گشت ارشاد را نصیحت، و تصور می‌کنند ریشه ماجرا در برخی رفتارهای غیراصولی مسؤولان و نیروهای انتظامی و امنیتی است.

بدون آنکه بخواهیم از همه اقدامات تمامی عوامل مسؤول در این زمینه دفاع کنیم باید به این افراد دلسوز یادآور شد که حرکت سازمان‌یافته آشوب‌های اخیر بسیار فراتر از اعتراضات خودجوش مردم بود کما اینکه عوامل و دست‌اندرکاران اغتشاشات اخیر خود نیز به‌صراحت اعلام داشتند که هدفشان نه مطالبه علت فوت یک بانو و نه حتی گشت ارشاد است بلکه این اسم رمزی برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی ایران بوده‌ است و البته رفتارهای هنجار شکنانه و خشن سردمداران این جریانات نیز این تحلیل را تأیید می‌کند و سازماندهی گروهک‌های معاند، سازماندهی اراذل‌ و اوباش، سازماندهی مخالفان سیاسی نظام و بکارگیری تمامی ظرفیت رسانه‌های نظام سلطه در جهت تحریک افکار عمومی، شواهد این ماجرا است.

البته دشمن به موازات این حجم از تخریب افکار عمومی، اقدامی موازی را نیز با تبلیغات فراوان دنبال می‌کند و با جو سازی برای زمین‌گیر ساختن و انفعال پلیس می‌کوشد در قالب حقوق‌ بشر و حقوق شهروندان هر گونه تلاش پلیس برای مقابله با اغتشاشگران را تخطئه نماید. این‌که پلیس در کشورهای غربی چه برخورد وحشیانه‌ای با مردم دارد در این مجال نمی‌گنجد وگرنه شواهد و گزارش‌های فراوانی در این زمینه هست.

اما نکته مهم آنست که در این‌گونه شرایط وظیفه پلیس تأمین امنیت می‌باشد و به هر نسبت که اغتشاشگران به روش‌های خشونت‌آمیز تری متوسل شوند از پلیس نیز انتظار می‌رود با اقتدار از اختیارات قانونی خود برای تأمین امنیت جامعه استفاده کند زیرا اگرچه نظام اسلامی نماد رأفت و رحمت است اما هر کس در ساختار این حکومت وظیفه‌ای برعهده دارد و وظیفه پلیس با اکتفا به نصیحت و هدایت که وظیفه روحانیت می‌باشد، تفاوت دارد و انعطاف پلیس در برابر اراذل‌واوباش و گروهک‌های جنایت‌کار و سرسپرده موجب تضییع حقوق عموم افراد جامعه می‌شود و مماشات با خشونت‌های سازمان‌یافته باعث تجری دشمن و عوامل آشوب می‌گردد.

شبهه دیگر آنست که عده‌ای اغتشاشات اخیر را منحصراً عکس‌العمل نارضایتی‌های مردم تحلیل می‌کنند و این‌که گوش شنوایی برای شنیدن حرف مردم نیست البته در نظام مردم‌سالاری دینی به‌معنای واقعی کلمه، مردم نقش‌آفرین اصلی حکومت هستند و درعین‌حال همواره شاهد جلوه‌های تازه‌ای از خدمت‌گزاری دولت‌مردان با تمام توان هستیم و هرچه در این عرصه تلاش شود تا فاصله بین مردم و مسؤولان کمتر گردد، جلوه‌ای از تأکیدات و دستورات دینی است.

اما درباره این شبهه نکاتی قابل‌یادآوری است؛ نخست آنکه وقتی عده‌ای مرفه که از امکانات این مردم به نام و نانی رسیده‌اند برای مردم دلسوزی می‌نمایند که حرفشان شنیده نمی‌شود، مصداق نمک پاشیدن بر زخم مشکلات مردم است خصوصا آنکه رسانه‌های دشمن ملت ایران نیز صدای این‌گونه افراد را تقویت می‌کنند؛ همچنین اشک تمساح گونه برخی از کسانی که بانیان مشکلات موجود هستند و فرصت‌های خدمت و رسیدگی به جوانان را تلف کرده‌اند نیز فرصت‌طلبی است.

نکته دیگر آنکه مهم‌ترین مسأله این روزهای مردم، مشکلات اقتصادی و معیشتی است که در دولت گذشته مورد غفلت واقع شد و در مقابل میدان را بر چپاولگران ثروت مردم باز گذاشتند. بر این اساس می‌توان نتیجه گرفت که اگر علت اصلی تحرکات و اغتشاشات اخیر اعتراض مردم به مشکلاتشان باشد می‌بایست این خواسته در شعارها و مطالبات نیز تجلی یافت که چنین نبود.

واقعیت دیگر آن است که دولت سیزدهم طی یک‌سال خدمتگزاری خود با تجمعات و اعتراضات متعدد اقشار مختلف مواجه بوده‌ است که خواستار رسیدگی به مطالبات متراکم خود بوده‌اند از تجمعات معلمان گرفته تا کارگران و بازنشستگان و حتی دانش‌آموزان پای کنکور و دولت سعی کرده‌ است در حد توان برای رفع مشکلات آنان اقدام نماید اما شگفتا که ردپایی از هیچ‌یک از این به‌اصطلاح سلبریتی ها در دفاع از آن تجمعات دیده نشد همچنین در این‌گونه تجمعات نشانه‌ای از مغایرت با فرهنگ ایرانی نظیر اغتشاش و تخریب وجود نداشت.

بر اساس این قراین می‌توان گفت که اغتشاشات اخیر حرکت برنامه ریزی شده و سازمان یافته و براندازانه‌ای بود که از مدت‌ها قبل توسط دشمنان مردم ایران طراحی شده بود و خوشبختانه با هوشیاری مردم و ایثار و فداکاری حافظان امنیت کشور خنثی شد.

اینک مردم ازقوه قضائیه انتظار دارند با جوانانی که در دام دشمن گرفتار شده‌اند با رأفت اسلامی برخورد نماید اما نیروهای سازمان یافته و نیز سردمداران تحریک کننده که با دروغ و اتهام و فریب، عده‌ای را تحریک کردند باید پاسخگوی اقدام خویش علیه امنیت کشور و وارد ساختن خسارات روحی و اقتصادی به مردم و جسارت به حریم مقدسات باشند.