به گزارش ایسنا، ۱۹ مهر ۱۴۰۰ محمد خزاعی - رییس سازمان سینمایی - اعلام کرد که «شورای عالی سینما» پس از وقفهای هشت ساله با تلاشها و پیگیریهای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به زودی در عالیترین سطح برگزار خواهد شد و درواقع اولین جلسه آن با حضور ریاست جمهوری آذرماه ۱۴۰۰ برگزار میشود.
این خبر و تاکید بر احیاء شورای عالی سینما به عنوان یکی از اهداف و برنامههای مهم مدیران جدید وزارت ارشاد در حوزه سینما بارها تکرار شد تا اسفند همان سال قبل، خبر رسید که هیأت وزیران با تشکیل «شورای سینما» با ریاست معاون اول رییس جمهور موافقت کرده است.
مدتی قبل خبر داده شد که همزمان با روز ملی سینما (21 شهریور) نخستین جلسه شورای سینما تشکیل میشود که این اتفاق نیفتاد و گفته شد به دلیل مشغلههای معاون اول رییس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای پیگیری امور مربوط به مراسم اربعین منتفی شد.
حالا طبق اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پس از وقفه ای ۱۲ ساله در فعالیت شورای سینما، اعضای جدید این شورا، در احکام جداگانه ای از سوی معاون اول رئیس جمهور منصوب شدند.
بر اساس احکام صادره از سوی معاون اول رییس جمهور، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیمان جبلی رییس سازمان صداوسیما، آیت الله علیرضا اعرافی رییس مرکز مدیریت حوزههای علمیه کشور، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش، محمدعلی زلفی گل وزیر علوم تحقیقات و فناوری، حجتالاسلام والمسلمین سیدسعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، شهاب اسفندیاری رییس دانشگاه صداوسیما و محمد خزاعی رییس سازمان سینمایی به عنوان اعضای حقوقی جدید این شورا به ریاست معاون اول رییس جمهور معرفی شده اند.
همچنین ابوالقاسم طالبی، مسعود نقاش زاده، مجید شاه حسینی، داوود میرباقری، منوچهر شاهسواری، مریلا زارعی و پوران درخشنده نیز در این شورا به عنوان اشخاص حقیقی معرفی شدند.
گفتنی است در حکم صادره از سوی محمد مخبر به عنوان رییس این شورا، وزیر فرهنگ به عنوان نایب رئیس و رئیس سازمان سینمایی کشور به عنوان دبیر این شورا معرفی شده اند.
متن حکم اعضای شورای سینما به این شرح است: «با تاییدات خداوند متعال و آغاز به کار مجدد شورای سینما ، زمینه ای برای تحول و ارتقای سینمای ملی در تراز انقلاب اسلامی و حمایت موثرتر از نسل جوان و مستعد برای شکوفایی سینمایی مبتنی بر آموزههای اسلامی و غیرت و حمیت دینی و انقلابی فراهم شده است و از این رو انتظار میرود در پرتو ارشادات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در بیانیه تاریخی گام دوم و در ادامه تلاشها و مجاهدتهای دولت مردمی ،سینمای ایران با رجوع به راهبردهای اساسی نقش و رسالت خویش را در سپهر فرهنگ و هنر جمهوری اسلامی ایران بازیابد و ضمن امید آفرینی، زبان گویا و شیوایی برای آرمان ها و ارزش های اصیل انقلاب اسلامی در عرصه داخلی و بینالمللی باشد.»
مهر ماه سال ۱۳۸۸ بود که جواد شمقدری - معاون سابق سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی - همزمان با معارفه خود از تشکیل شورای عالی سینما با حضور رییس جمهور تا پایان سال ۸۸ خبر داد. او گفته بود: «با آقای احمدینژاد صحبت کردم و ایشان قول دادند در همهجا یار و یاور سینمای ایران باشد و پیشنهاد دادم شورای عالی سینما با ریاست ایشان هر ششماه یکبار برگزار شود.»
تشکیل این شورا در آخرین روزهای تیرماه سال ۱۳۸۹ با تایید وزیران در جلسه هیات دولت به طور قانونی مصوب شد. دیماه ۱۳۸۹ نخستین جلسه شورای عالی سینما با حضور رییس جمهور وقت برگزار شد و مصوباتی همچون ضرورت تامین تجهیزات فنی سینما، احداث سالنهای سینمایی، رفع مشکل بیمه، بازنشستگی و بیکاری هنرمندان و سینماگران و تشکیل سازمان مستقل سینمایی و احداث سالنهای سینمایی مورد تاکید و موافقت قرار گرفت. در آن نشست مقرر شده بود که مسایل مربوط به تشکیل سازمان مستقل سینمایی و بیمه هنرمندان و پیشکسوتان پس از بررسیهای کارشناسی برای تصویب در جلسه بعدی شورای عالی سینما ارایه شود و دولت بر اختصاص اعتبار مستقلی برای رفع مشکلات و ارتقاء سطح سینمای کشور تاکید کرده بود. همچنین تامین اعتبار لازم برای تاسیس شهرکهای سینمایی،حمایت از هنرمندان و فعالیتهای سینمایی، معافیت سینماگران از پرداخت مالیات نیز از جمله مواردی بود که در جلسه شورای عالی سینما مورد تاکید قرار گرفت؛ مسئلهای که هنوز هم دغدغه اهالی سینماست.
دیماه سال ۹۰ یک بار دیگر جلسه شورای عالی سینما با حضور رییس جمهور وقت برگزار شد ولی دولت جدید (یازدهم) که بر سر کار آمد، جلسههای اولیه صرفا با حضور وزیر و رییس وقت سازمان سینمایی (علی جنتی و حجتالله ایوبی) تشکیل میشد. در سال ۱۳۹۳ ایوبی، رمضانعلی حیدری خلیلی را به عنوان رییس دبیرخانه شورای عالی سینما منصوب کرد ولی در مهرماه ۱۳۹۴ گفت که مشخص نیست، رییس جمهوری (حسن روحانی) چه تاریخی بتواند در این شورا حاضر شود و در نهایت چند ماه بعد یعنی فروردین سال ۱۳۹۵ انحلال شورا به طور رسمی اعلام شد.
تلفن : 88680027
ارائه خدمات شبانه روزی و 24 ساعته برای ساکنین منطقه علی آباد
قالیشویی فرشته محدوده علی آباد شامل سرویس رایگان برای مردم عزیز این محدوده می باشد . اهالی منطقه علی آباد از این پس می توانند با یک تماس تمامی فرش ها و مبلی های خود را بشویند
با ویژگی های قالیشویی فرشته آشنا بشوید :
شستشوی سریع و تمیز فرش در محدوده علی آباد
قیمت های تکرار نشدنی در تمام فصول برای قالیشویی محدوده علی آباد
استفاده از کارکنان دوره دیده و با تجریه قالیشویی
تخصصی ویژه برای شستشوی قالی گل ابریشم و ابریشم با تضمین کیفیت
اجرای رفو و مرمت فرش های کهنه در صورت درخواست مشتری
بهره بردن از مواد شوینده کاملا استاندارد و بدون حساسیت
امکان پیگیری آنلاین فرش در قالیشویی فرشته از لحظه دریافت تا تحویل
قالیشویی فرشته بهترین قالیشویی در استان تهران آماده ارائه خدمات به شما همشهریان عزیز می باشد
کافی است فقط با ما تماس بگیرید و یا درخواست خود را به صورت آنلاین ارسال نمایید
شتشوی مبلمان و تخت
خشکشویی فرشته با سالها تجربه ، مبلمان ، تخت و میزهای شما را در محل شما با دستگاه های پیشرفته شستشو می دهد. مبلمان خانه از مهمترین دکوراسیون های منزل محسوب می شوند . در شستشوی آنها دقت نمایید. مبلمان خود را حتما به خشکشویی بسپارید.